Яворівський пиріг
Склад: картопля, крупа гречана, цибуля, часник, масло вершкове, перец чорний мелений.
Тісто: Борошно пшеничне, борошно кукурудзяне, олія, цукор, сіль, вода, дріжджі, картопля, крупа гречана, цубуля, часник, масло вершкове, перец чорний мелений. НАПІВФАБРИКАТ
Інструкція: 1 етап: дифрастація 30 хвилин при температурі 100 градусів. 2 етап: дістати пиріг з печі, змастити зверху яйцем і поставити в піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів. 3 етап: перевертаємо пиріг і допікаємо ще 30 хвилин при 180 градусів Пиріг має бути румʼяний зверху. Час випікання залежить від особливостей вашої печі.
Склад: картопля, крупа гречана, цибуля, часник, масло вершкове, перец чорний мелений.
Тісто: Борошно пшеничне, борошно кукурудзяне, олія, цукор, сіль, вода, дріжджі, картопля, крупа гречана, цубуля, часник, масло вершкове, перец чорний мелений. НАПІВФАБРИКАТ
Інструкція: 1 етап: дифрастація 30 хвилин при температурі 100 градусів. 2 етап: дістати пиріг з печі, змастити зверху яйцем і поставити в піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів. 3 етап: перевертаємо пиріг і допікаємо ще 30 хвилин при 180 градусів Пиріг має бути румʼяний зверху. Час випікання залежить від особливостей вашої печі.