Каталог
Самые вкусные пироги и выпечка

Песочное тесто на сливочном масле

Более 31 вида пирогов и десертов

Больше чем 62% начинки

Выпекаем с  2013 года

Фильтр

60%: куриное филе, сыр моцарелла, сыр кисломолочный, томатный соус, сухой чеснок, сухая петрушка, со

46 грн.

65%: творог кисломолочный, черника, яйца, сахар, ванильный сахар.

42 грн.

сыр гауда, сыр дорбля, сыр моцарелла, сыр кисломолочный, молоко, мука пшеничная, сухой чеснок, сухая

57 грн.

Гауда фермерская, пармезан, сыр кисломолочный, картофель, сливочное масло, лук репчатый, чеснок, кор

207 грн.

Капуста, пшено, лук репчатый, морковь, грибы шампиньоны, грибы сухие белые, растительное масло, соус

301 грн.

Капуста, рис, грибы шампиньоны, грибы сухие белые, лук репчатый, морковь, масло растительное, соус т

305 грн.

кисломолочный творог, сыр моцарелла, сыр пармезан, мука пшеничная, яйца, сливки, сливочное масло,

402 грн.

ветчина варено-копченая, сыр моцарелла, сыр кисломолочный, молоко, мука, сухой чеснок, сухая петрушк

48 грн.

60%: куриное филе, ананас консервированный, сыр моцарелла, сыр кисломолочный, масло сливочное, мук

45 грн.

65%: сыр кисломолочный, вареная сгущенка, яйца, сахар.

44 грн.

65%: творог кисломолочный, яйца, сахар, ванильный сахар.

43 грн.
Листовки к пирогам

Полуфабрикаты

Тісто

  • Борошно пшеничне
  • Борошно  рисове
  • Кефір
  • Масло вершкове
  • Яйця


Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»

Вам неймовірно пощастило!!

Зовсім скоро Вам буде дуже-дуже смачно)

  • І щоб саме так і було, радимо вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:
  • 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
  • 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
  • 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
  • 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
  • 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
  • 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
  • 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!

Смачного!

Продолжая взаимодействие с нашим сайтом, вы согласны с использованием файлов cookie нами и политикой конфиденциальности.