Каталог
Найсмачніші пироги та випічка

Пісочне тісто на вершковому маслі

Понад 31 вид пирогів і десертів

Більш ніж 62% начинки

Випікаємо з 2013 року

Фільтр

195 грн.

170 грн.

140 грн.

130 грн.

140 грн.

165 грн.

215 грн.

205 грн.

мак та сиром рікотта

155 грн.

165 грн.
  • 1
Листівки до пирогів

Заморожені вареники та пельмені

Тісто

  • Борошно пшеничне
  • Борошно  рисове
  • Кефір
  • Масло вершкове
  • Яйця


Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»

Вам неймовірно пощастило!!

Зовсім скоро вам буде дуже-дуже смачно)

І щоб саме так і було, радимо Вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:

  • 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
  • 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
  • 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
  • 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
  • 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
  • 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
  • 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!

Смачного!