Каталог
Найсмачніші пироги та випічка

Пісочне тісто на вершковому маслі

Понад 31 вид пирогів і десертів

Більш ніж 62% начинки

Випікаємо з 2013 року

Фільтр

Картопля, гриби печериці, цибуля.

174 грн.

Картопля, масло вершкове, чорний перець, сіль

174 грн.

малина, сир кисломолочний, ванільний цукор, сіль, цукор, яйця.

240 грн.

сир кисломолочний, ванільний цукор, сіль, цукор, яйця.

243 грн.

Гауда фермерська, пармезан, сир кисломолочний, картопля, масло вершкове, цибуля ріпчаста, часник, ко

199 грн.

Масло вершкове, цибуля,шинка, базилік, вершки, картопля.

191 грн.

60%: куряче філе, ананас консервований, сир моцарела,сир кисломолочний, масло вершкове, борошно, мол

45 грн.

60%: куряче філе, сир моцарела, сир кисломолочний, соус томатний, сухий часник, суха петрушка, сіль

46 грн.

65%: сир кисломолочний, варене згущене молоко, яйця, цукор.

44 грн.

сир кисломолочний, малина, яйця, цукор, ванільний цукор.

41 грн.

65%: сир кисломолочний, чорниця, яйця, цукор, ванільний цукор.

42 грн.

65%: сир кисломолочний, яйця, цукор, ванільний цукор.

43 грн.
Листівки до пирогів

Напівфабрикати

Тісто

  • Борошно пшеничне
  • Борошно  рисове
  • Кефір
  • Масло вершкове
  • Яйця


Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»

Вам неймовірно пощастило!!

Зовсім скоро вам буде дуже-дуже смачно)

І щоб саме так і було, радимо Вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:

  • 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
  • 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
  • 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
  • 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
  • 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
  • 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
  • 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!

Смачного!

Продовжуючи взаємодію з нашим сайтом, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie нами та політикою конфіденційності.