Каталог
Найсмачніші пироги та випічка

Пісочне тісто на вершковому маслі

Понад 31 вид пирогів і десертів

Більш ніж 62% начинки

Випікаємо з 2013 року

Фільтр

195 грн.

170 грн.

140 грн.

130 грн.

140 грн.

165 грн.

215 грн.

205 грн.

Сир кисломолочний, сир рікота, яйце куряче, цукор, борошно рисове, ванілін.

210 грн.

мак та сиром рікотта

155 грн.
Листівки до пирогів

Заморожені вареники та пельмені

Тісто

  • Борошно пшеничне
  • Борошно  рисове
  • Кефір
  • Масло вершкове
  • Яйця


Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»

Вам неймовірно пощастило!!

Зовсім скоро вам буде дуже-дуже смачно)

І щоб саме так і було, радимо Вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:

  • 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
  • 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
  • 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
  • 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
  • 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
  • 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
  • 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!

Смачного!