Каталог
Найсмачніші пироги та випічка

Пісочне тісто на вершковому маслі

Понад 31 вид пирогів і десертів

Більш ніж 62% начинки

Випікаємо з 2013 року

Фільтр

Індичка запечена, печериці, цибуля, сіль, перець.

245 грн.

вишня без кісточки с/м, цукрова пудра, крохмаль картопляний, крохмаль кукурудзяний

247 грн.

Картопля, гриби печериці, цибуля.

191 грн.

Капуста білокачанна тушкована, морква, цибуля, паста томатна, цукор, сіль, оцет яблучний, цукор.

230 грн.

Картопля, масло вершкове, чорний перець, сіль

174 грн.

картопля, сіль, цибуля ріпчата, капуста квашена, олія, цукор, перець чорний мелений

200 грн.

малина, сир кисломолочний, ванільний цукор, сіль, цукор, яйця.

240 грн.

сир кисломолочний, ванільний цукор, сіль, цукор, яйця.

243 грн.

Гауда фермерська, пармезан, сир кисломолочний, картопля, масло вершкове, цибуля ріпчаста, часник, ко

207 грн.

сир кисломолочний, чорниця, ванільний цукор, сіль, цукор, яйця.

243 грн.

Масло вершкове, цибуля,шинка, базилік, вершки, картопля.

191 грн.

печериці, сухі білі гриби, картопля, олія рослинна, часник свіжий, сіль, чорний перець мелений.

225 грн.
Листівки до пирогів

Напівфабрикати

Тісто

  • Борошно пшеничне
  • Борошно  рисове
  • Кефір
  • Масло вершкове
  • Яйця


Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»

Вам неймовірно пощастило!!

Зовсім скоро вам буде дуже-дуже смачно)

І щоб саме так і було, радимо Вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:

  • 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
  • 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
  • 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
  • 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
  • 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
  • 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
  • 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!

Смачного!

Продовжуючи взаємодію з нашим сайтом, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookie нами та політикою конфіденційності.