Тісто
- Борошно пшеничне
- Борошно рисове
- Кефір
- Масло вершкове
- Яйця
Інструкція
з приготування вареників та пельмеників
від «Василевих пирогів»
Вам неймовірно пощастило!!
Зовсім скоро вам буде дуже-дуже смачно)
І щоб саме так і було, радимо Вам дотриматися при приготуванні наступних нескладних правил:
- 1) Кількість води для варки має бути більшою за кількість вареників у п'ять разів. Тобто, якщо варите одну порцію – 200 г = беріть мінімум літр, якщо варите більше – пропорційно й збільшуйте.
- 2) Каструльку з водою поставте на вогонь, трішки підсоліть і дайте добряче закипіти
- 3) Як закипить - закладайте вареники чи пельменики. Робіть це обережно, щоб не бризкало.
- 4) Трішки помішайте, щоби вироби не злиплися, дайте закипіти.
- 5) З моменту закипання варити потрібно рівнесенько такукількість хвилин, як ми вам тут пишемо, а саме: пельмені – 4хвилини, вареники – 5 хвилин. Радимо вам засікати час і нікуди не відходити. А щоб не нудно - можна, поки варяться красені, пісеньки заспівати.
- 6) Як вийде рекомендований час - ловіть їх обережно шумовкою, складайте у тарілку та й змастіть іх одразу вершковим маслом.
- 7) Сідайте їсти, поки гарячі!!!
Смачного!