Пиріг зі свининою в імбирному соусі з цитрусовим відтінком
Склад: запечена ніжна свинина маринована в імбирі та розмарині, сир Чедер*, яйця*, цибуля порей, часник, чебрець, болгарський перець
Пісочне тісто: пшеничне борошно*, вершкове масло*, сметана*, сіль, розпушувач
Начинка: свинина, сир, болгарський перець
Вага: 1000 г
Вага шматочка: 125 г Продукти позначені зірочкою(*) можуть бути алергенами.
Ми взяли ніжний ошийок та промаринували його в солодкій гірчиці з імбирем, часником та розмарином. Печемо його протягом 3-х годин, щоб отримати соковиту й неймовірно ароматну свинину, яка аж розпадається на волокна. Ох, як вона потім круто поєднується з насиченим сиром чеддер. А для пікантності ми додаємо болгарський перець, цибулю порей та інші спеції.
Склад: запечена ніжна свинина маринована в імбирі та розмарині, сир Чедер*, яйця*, цибуля порей, часник, чебрець, болгарський перець
Пісочне тісто: пшеничне борошно*, вершкове масло*, сметана*, сіль, розпушувач
Начинка: свинина, сир, болгарський перець
Вага: 1000 г
Вага шматочка: 125 г Продукти позначені зірочкою(*) можуть бути алергенами.
Ми взяли ніжний ошийок та промаринували його в солодкій гірчиці з імбирем, часником та розмарином. Печемо його протягом 3-х годин, щоб отримати соковиту й неймовірно ароматну свинину, яка аж розпадається на волокна. Ох, як вона потім круто поєднується з насиченим сиром чеддер. А для пікантності ми додаємо болгарський перець, цибулю порей та інші спеції.

